KGW Koken
  • Home
  • Over
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Algemeen nieuws
  • Workshops
  • Zoek
Sign in Subscribe
keuken

Ingredientenlijst online

  • Paul Jongsma

Paul Jongsma

25 nov. 2021
Ingredientenlijst online

Van Jaap Hubert ontving ik de lijst van ingredienten die in de keuken aanwezig zijn. Heb deze met Google Sheets online gezet op dit adres:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1OGMNHedow9FwTRQSp-xM-MuHXu6JkHPe/

Standaard kan je het alleen inkijken, mocht je de lijst willen aanpassen dan heb je extra rechten nodig. Als je doorgeeft op welk email adres je dat wilt ontvangen dan voeg ik je toe.

Sign up for more like this.

Enter your email
Subscribe
Pompoen muffins

Pompoen muffins

Op 31 oktober is het weer Halloween. Traditioneel wordt Halloween vooral gevierd in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada. Inmiddels heeft het feest ook sterk aan populariteit gewonnen in ons land. Zo vlak voor Halloween maakten wij pompoenmuffins voor alle groepen op donderdagochtend. Ingrediënten voor 8 muffins
23 okt. 2025 1 min read
Venkel à la flamande met crème van witte bonen

Venkel à la flamande met crème van witte bonen

Een volwaardige, vleesloze maaltijd waarin de hoofdrol is weggelegd voor venkel. Jeroen Meus, tv-kok van de dagelijksekost.vrt.be, braiseert (stooft) de venkel in een grote pan en maakt er gekookte en fijngehakt ei in gesmolten boter bij (à la flamande). Dit alles op een bedje van witte bonenpuree. De
23 okt. 2025 2 min read
Hutspot met Hachee

Hutspot met Hachee

We maakten het afgelopen woensdag (22 oct 2025) voor de deelnemers van de Kookgroep Weesp en Ronald heeft nog meer wortels dus ook voor de maandag gaan we aan de slag met Hutspot met Hachee Voor de hachee Ingrediënten * circa 800 gram runderstoofvlees (riblap, sucadelap etc) * circa 500 gram ui
23 okt. 2025 1 min read
KGW Koken © 2025
  • Contact
Powered by Ghost