KGW Koken
  • Home
  • Over
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Algemeen nieuws
  • Workshops
  • Zoek
Sign in Subscribe
keuken

Ingredientenlijst online

  • Paul Jongsma

Paul Jongsma

25 nov. 2021
Ingredientenlijst online

Van Jaap Hubert ontving ik de lijst van ingredienten die in de keuken aanwezig zijn. Heb deze met Google Sheets online gezet op dit adres:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1OGMNHedow9FwTRQSp-xM-MuHXu6JkHPe/

Standaard kan je het alleen inkijken, mocht je de lijst willen aanpassen dan heb je extra rechten nodig. Als je doorgeeft op welk email adres je dat wilt ontvangen dan voeg ik je toe.

Sign up for more like this.

Enter your email
Subscribe
Groentecurry met wortel en bloemkool

Groentecurry met wortel en bloemkool

Ronald heeft nog steeds winterwortelen in zijn pluktuin, dus we doen nog een keer een leuk recept met wortel. Geen hutspot maar een curry deze keer. Ingrediënten * zonnebloemolie * 1 kleine bloemkool * 400 gram winterwortel * 100 gram doperwten * 2 vleestomaten * 2 uien * 3 teentjes knoflook * 30 gram gember * 1 tl chilipoeder
31 okt. 2025 2 min read
Pompoen muffins

Pompoen muffins

Op 31 oktober is het weer Halloween. Traditioneel wordt Halloween vooral gevierd in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada. Inmiddels heeft het feest ook sterk aan populariteit gewonnen in ons land. Zo vlak voor Halloween maakten wij pompoenmuffins voor alle groepen op donderdagochtend. Ingrediënten voor 8 muffins
23 okt. 2025 1 min read
Venkel à la flamande met crème van witte bonen

Venkel à la flamande met crème van witte bonen

Een volwaardige, vleesloze maaltijd waarin de hoofdrol is weggelegd voor venkel. Jeroen Meus, tv-kok van de dagelijksekost.vrt.be, braiseert (stooft) de venkel in een grote pan en maakt er gekookte en fijngehakt ei in gesmolten boter bij (à la flamande). Dit alles op een bedje van witte bonenpuree. De
23 okt. 2025 2 min read
KGW Koken © 2025
  • Contact
Powered by Ghost