Knoflook chili olie

1 pot of fles waar ongeveer een halve liter in past

Vul die met zonnebloemolie  dus zelf meenemen

1 hele bol knoflook

5 pepers mag rood en groen zijn

1 sjalot

De knoflook pepers en ui heel fijn snijden, de olie in een pannetje heel heet verwarmen

Het gesneden mengsel in het potje  doen daar de hete olie op schenken afsluiten en je hebt de lekkerste basis


Chili roomkaas

1 pakje roomkaas geen duren en 1 pakje witte kaas of feta

Ook hier voor een afsluitbaar potje mee nemen

Pureer de roomkaas en de feta  wat peper en zout en ongeveer 2 lepels van de chili knoflook olie er door dit is heel lekker op een toastje maar ook om vlees me te vullen


Gevulde kipfilet of kippendij of varkenshaas

Ongeveer 200 gram grote dunnen plakken rauwe ham

Boter om in te bakken

De keuzen is aan je zelf de hoeveelheid ook

De kipfilet of varkenshaas in de lengte open snijden  vullen met een deel van de kruidenkaas vullen

Dicht vouwen  van de rauwe ham een mat maken en daar de het vlees in rollen

rond om aanbraden en nog een klein half uurtje door garen het vlees braden kun te het beste gewoon thuis doen