Knoflook chili olie
1 pot of fles waar ongeveer een halve liter in past
Vul die met zonnebloemolie dus zelf meenemen
1 hele bol knoflook
5 pepers mag rood en groen zijn
1 sjalot
De knoflook pepers en ui heel fijn snijden, de olie in een pannetje heel heet verwarmen
Het gesneden mengsel in het potje doen daar de hete olie op schenken afsluiten en je hebt de lekkerste basis
Chili roomkaas
1 pakje roomkaas geen duren en 1 pakje witte kaas of feta
Ook hier voor een afsluitbaar potje mee nemen
Pureer de roomkaas en de feta wat peper en zout en ongeveer 2 lepels van de chili knoflook olie er door dit is heel lekker op een toastje maar ook om vlees me te vullen
Gevulde kipfilet of kippendij of varkenshaas
Ongeveer 200 gram grote dunnen plakken rauwe ham
Boter om in te bakken
De keuzen is aan je zelf de hoeveelheid ook
De kipfilet of varkenshaas in de lengte open snijden vullen met een deel van de kruidenkaas vullen
Dicht vouwen van de rauwe ham een mat maken en daar de het vlees in rollen
rond om aanbraden en nog een klein half uurtje door garen het vlees braden kun te het beste gewoon thuis doen